Recursos i experiències digitals a l'Institut Antoni Pous i Argila

A 18:50 per David March Gubieras a    No comments
L'aparició d'editors en línia de revistes i llibres ha augmentat de forma considerable amb la possibilitat de publicar i difondre el nostre coneixement de forma digital.

Amb un text podem .... atomitzar i twittejar, una opció interessant i novedosa que ens permet bumpho, editar-los i distribuir-los en diferents formats a través de xarxes socials d'arxius com Scribd o alguns estèticament més bonics per a revistes com Calaméo o Issuu.



Totes dues ens permeten:


  • Pujar el format en què la revista queda editada (en el nostre cas. Pdf).
  • Classificar segons la seva temàtica.
  • Afegir tags a cada nombre.
  • En ambdues plataformes se li adjudica un URL per a visualitzar en línia i s'ofereix un códico per a la inserció en un bloc o una pàgina web.
  • També es pot difondre el seu contingut per les principals xarxes socials.



Personalment utilitzo Calaméo que com hem dit és un servei en línia que permet la conversió gratuïta dels documents en les publicacions digitals .
També permet als usuaris integrar elements multimèdia (vídeo, clips de so, animacions interactives) dins de les seves publicacions.

Permet documents de fins a 100 Mb!!, diferents tipus de formats (àlbums, còmics, historietes, presentacions, revistes etc...) i classificar-los per categories. També pots fer que qel document sigui públic o privat.

Aquí podeu veure un exemple utilitzant els apunts d'informàtica bàsica.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada