Recursos i experiències digitals a l'Institut Antoni Pous i Argila

A 10:57 per David March Gubieras a    No comments
Prezi és una web que et permet crear presentacions sobre Flash de forma molt intuïtiva. Només amb mirar un primer video de prop d'un minut, ja pots començar a usar-lo i explorar les seves possibilitats.
Per usar-lo però, és clar, primer t'has de registrar i escollir el tipus de compte que hi vols: Lliure (públic, gratuït i fins a 100MB), o Enjoy, o Pro, amb capacitats i possibilitats pujants (aquestes dues dareres, de pagament, et permeten instal·lar-te el programari a l'ordinador i treballar en local). També hi ha llicències per a estudiants.
Un cop logineat, des de la pestanya My, pots començar a crear la propia presentació. La idea bàsica és la d'organitzar uns quants conceptes clau com a esquelet per anar-los vestint poc a poc dels recursos que hi vulguem donar. Un cop creat, podrem triar com i en quin ordre es mostra en la presentació final.
Abans de començar a crear la teva presentació però, recomano veure alguns exemples dels que presenta la mateixa web per agafar alguna idea. Fins i tot, si volem, podem re-utilitzar presentacions (tant nostres com d'altres usuaris que així ho permetin). Vegeu un altre exemple de com tracta la navegació: Web 2.0 in the classroom



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada